rss
email
twitter
facebook

dilluns, 13 de setembre del 2010

París

Fa pocs dies parlava del ritme inevitablement frenètic que la vida agafa amb l’arribada del Setembre. I fa pocs dies, també, us explicava que marxava cap a Milà. Ara, després de la tornada i de passar un dia a Berga entre dues aigües, m’enlairo cap a París. Allà continuaré treballant amb la selecció de teixits a la fira Première Vision.

A part, també tinc previst passar algunes estones gaudint de la meravellosa capital francesa, buscant la creativitat en els seus carrers i edificis. Sens dubte, l’ebullició del modern barri bohemi Le Marais i la majestuositat de la façana de Notre Dame de matinada seran alguns d’aquests indrets tan meravellosos que –espero- m’han de servir de font d’inspiració.


---------------------

Hace pocos días os hablaba del ritmo inevitablemente frenético que coge la vida con la llegada de Septiembre. Y hace pocos días, también, os explicaba que me iba a Milano. Ahora, después de volver i de pasar un día en Berga entre dos aguas, alzo el vuelo hacia París. Allí continuaré trabajando con la selección de tejidos en la feria Première Vision.

Además, también tengo previsto pasar algunos ratos disfrutando de la maravillosa capital francesa, buscando la creatividad en sus calles y edificios. Sin duda, la ebullición del moderno barrio bohemio Le Marais i la majestuosidad de la fachada de Notre Dame al amanecer serán algunos de estos lugares tan maravillosos que –espero- me han de servir de fuente de inspiración.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada