rss
email
twitter
facebook

dimecres, 8 de setembre del 2010

Milà

Us hi heu fixat, oi? Dia a dia, setmana a setmana, sembla que el sol es pon abans. Els colors groguencs s’intensifiquen als prats i a les fulles dels arbres. El blau s'apaga. Els vermells i fúcsies es fan més visibles al cel quan el sol s’envà. Als vespres comença a caldre alguna cosa més que una samarreta i a les voreres les fulles s’hi perden de tant en tant.

És el degoteig suau de l’estiu que, com tot, va arribant -poc a poc- al seu final. Però la vida, més que apagar-se, es reactiva amb l’arribada del Setembre. I quin indret més encertat per reomplir-se els ànims de colors i energia que Itàlia? Aquesta vegada és Milà on aniré a cercar la inspiració. Allí s’hi celebra la fira de teixits Moda In, i m'acostaré fins allà per seleccionar les matèries per la pròxima temporada Tardor-Hivern 2011-2012.

------------------------------

Os habéis fijado? Día a día, semana a semana, parece que el sol se pone antes. Los colores amarillentos se intensifican en los prados y en las hojas de los árboles. Los azules se apagan. Los rojos y los fucsias se hacen más visibles en el cielo cuando el sol se va. Por las noches empieza a necesitarse alguna cosa más que una simple camiseta y en las aceras, las hojas se pierden de vez en cuando.

Es el degoteo suave del verano que, como todo, va llegando –poco a poco- a su fin. Pero la vida, más que apagarse, se reactiva con la llegada de Septiembre. Y qué lugar más adecuado para revitalizar los ánimos de colores y energía que Italia? Esta vez es en Milano donde voy a buscar la inspiración. Allí se celebra la feria de tejidos Moda In, donde voy a seleccionar las materias para la próxima temporada Otoño-Invierno 2011-2012.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada