rss
email
twitter
facebook

divendres, 9 de juliol del 2010

Florència

Aquests dies he viatjat fins a Florència per assistir un any més a la mostra Pitti Filati, la fira de fils més prestigiosa del món. Com sempre, he allargat el que és ja una cita obligada amb aquesta gran ciutat italiana i he aprofitat per començar a idear peces de la nova col·lecció.

Florència, amb el seu magnetisme, m’obre la ment com no ho fa cap altre indret. A la Piazza della Signoria, sota la voluptuosa estàtua del Rapte de les Sabines de Giambologna, és on la creativitat se’m activa i les idees van florint lentament. Per Florència la plaça és el centre de l’univers; per les meves creacions, a més, aquest indret es converteix en una gran font d’inspiració. Potser és el llegat diví que l’acompanya o potser només el vent de la història, que a Florència bufa suau, però constant.

dimarts, 6 de juliol del 2010

Entrevista a la revista Tasta

"Nascut a Berga, representa la nova cara de la tradició tèxtil berguedana. La marca Jordi Rafart s'està estenent a marxes forçades i cada vegada és més la gent que s'interessa pels seus dissenys. La seva firma ha estat present en llocs tan diversos com la gala olímpica de Río de Janeiro o el Congrés de Diputats."

Així comença l'extensa entrevista que Tasta, la revista d'informació i promoció del Berguedà, em realitzà per al seu número 11 i que podeu llegir en aquest enllaç.